Складається враження, що планета пришвидшує оберти. Ми дивуємося з того, що вже останній місяць 2011 року і закінчується перший семестр служіння.

Озираючись на прожитий листопад, бачимо, що він пройшов в укріпленні нових студентів у вірі. Ми проводили особисті зустрічі із тими, хто зацікавився не просто англійською мовою на «Англійських клубах», але й задумалися про свої стосунки із Христом через підняті на клубі теми. Хочу підкреслити, що особисті зустрічі проводили не тільки місіонери, але й наші студенти-лідери – дівчата і хлопці, про духовний зріст та активність яких ми просили молитися минулого місяця. Слава Богу!!!

 

Непросто пояснювати основи життя по вірі та пріоритетність цього вибору людям, які з дитинства вважають себе справжніми християнами, але часто їхній спосіб життя свідчить про зворотнє. Зрештою, духовний зріст залежить від Господа і ми бачимо, що Він здійснює Свою роботу в нових студентах.

 

Господь надихнув нас провести виїзний семінар «Один шлях», аби розвіяти уявлення цієї молоді, що нібито до Бога є багато доріг, а також щоб закликати студентів шукати істину в Біблії. Цей семінар проходив в Ужгороді 3-4 грудня і на ньому були близько 40 студентів. Лектор Джош Стіл  досконалою українською (!!) підготував цікавий, простий, але принциповий матеріал. Він  наголошував, що спасіння не в релігії, а в Христі, що Біблія – це єдиний ключ до нашого серця і до розуміння Бога, але щоб збагнути це, потрібно не просто читати, але вивчати, досліджувати Слово Боже. І тоді Господь почне відкривати Свої істини, самого Себе.

 

Моліться конкретно за:

  • двох Андріїв, з якими я проходжу уроки для новонавернених. Щоб вони дійсно стали учнями Христа;
  • гарне завершення семестру і успішну здачу екзаменів віруючими студентами;
  • ситуацію в родині нашого лідера Саші Гордійчука. Батьки перешкоджають йому бачитися з віруючими;
  • маємо далеку перспективу повезти 17 студентів на саміт для духовних лідерів в Угорщину.  Хай Господь благословить !

 

Разом з Вами в одному служінні —      Діма, Алла та Іллюшка.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *