ПРО ЗАВІТ, ПОСЛУХ І ЖНИВО

жовтень 2012

Друзі!
Отець наш працює і досі, працюємо й ми. Я вдячний Богові за те, що вже від початку нового навчального семестру Він дав багато роботи, багато можливостей вкладати в Його Царство. Дякую, що підтримуєте нас молитвою та фінансами, і таким чином ми разом поширюємо Євангеліє серед молоді України. Хочу розповісти про те, що відбулося і відбувається на малому шматочку Божого поля.

Хрещення

І спершу спішу поділитися радістю: наприкінці серпня студент, якого Бог торкнувся через наше служіння, прийняв святе водне хрещення. Ось, що сам Саша розповів: «Це був крок, на який я чекав цілий рік. Мої батьки були проти,  і я намагався здобути їхню прихильність. Я не хотів, щоб через це був у нас конфлікт. Зрештою,  моя мама із повагою поставилася до мого вибору:  РОБИ ТАК ЯК ТИ ВИРІШИВ. Я дуже радий що прийняв хрещення! Це обіцянка перед Богом,  що я відділився від гріха. Ісус був похований і я разом з ним, а потім Він воскрес — так само і я воскрес для нового життя з Христом. Хрещення — це дія усвідомлена. Це велика радість!»

 

 

 

Конференція співробітників «Побачити невидиме»  

Напередодні  ще одного року служіння ми  прагли оновити свої бачення і серця за Книгою Естер. У ній воля Божа виявляється «між рядків», як часто і в нашому житті. Я зрозумів, що зазвичай проблема полягає не в тому, що ми не знаємо Божої волі, а в послухові – чи хочемо ми слідувати їй. Це те, про що я пильную зараз у своєму житті.

 
Робота на ниві

1. Безпосередньо в служінні ми зібрали після літа наших студентів-лідерів, щоб підбадьорити їх, навчити і вислати на ниву – благовістя й побудову духовного руху в своєму оточенні. Це був дуже гарний час, що зблизив нас і налаштував на служіння студентів.

2. Також ми роздали 2500 щотижневиків із Євангелієм, отримали багато контактів студентів 1-3 курсу, які хочуть більше дізнатися на духовну тему, про особливості нашого християнського руху. Це стратегія широкого сіяння.

3. Крім того, ми вже встигли провести 2 тижні євангелізаційних Англійських клубів. 120 осіб прийшли на попередню співбесіду, щоб взяти в них участь, але тільки 4 американці були вчителями (і слава Богу, що вони погодилися, це дуже велика справа!!!). Ми сформували два класи по 35 студентів, всього 70.

Кожного дня вони проходили певну загальну тему, потім Біблійний клас англійською і Біблійний дискусійний клас українською, де звучало Євангеліє. Одна дівчина сказала: «Так, я не дуже добре знаю англійську. Але я знаю, чому я прийшла сюди – на Біблійні групи! »  А Олег, хлопець із моєї дискусійної групи, якось подзвонив і сказав: «Я запізнююся на англійську, але прийду на Біблійну групу обовязково!».  Такі слова дуже підбадьорюють!

 
            Ваші молитви необхідні:

* Попереду в нас зустрічі з хлопцями і дівчатами з Англійських клубів один на один (Step Up), де ми будемо закликати їх зробити крок до Бога і довірити своє життя Йому. Попереду також благовістя в гуртожитку тим студентам, які отримали щотижневики.

* Здоров’я  нашого сина викликає у нас і лікарів багато питань і тривог. Ми помітили, що після переїзду у Львів Ілля почав дуже часто хворіти. У вересні в нього були дуже погані аналізи.  Але, слава Богу, зараз вони в нормі і лише один показник свідчить про слабку імунну систему. Моліться, щоб його організм міг трохи зміцнитися.

* Духовне здоров’я нашої команди місіонерів. Цьогоріч нас менше. Моліться, прошу,  за єдність, сили від Бога, захист від розчарувань і фінансову підтримку кожного місіонера.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *